Bakırköyde Bulunan Huzur ve Bakımevleri - Liman Huzurevi ve Bakımevi - Yaşlı Bakım Merkezi
logo
  • 0 (212) 662 01 41

  • info@limanhuzurevi.com

  • Liman Yeşilköy

  • Yeşilköy Mah. Cümbüş Sok. No:8 Bakırköy / İstanbul

Yardıma ihtiyacın mı var ?

Bize 0 (533) 222 22 67 bu numaralardan ulaşabilirsiniz.

Hemen Arayın
Bakırköyde  Bulunan Huzur ve Bakımevleri

Bakırköyde Bulunan Huzur ve Bakımevleri

Yaşlanma, bireyin biyolojik, psikolojik, çevresel etmenlerin etkisinden dolayı tüm fonksiyonlarında gerilemenin görüldüğü bir süreçtir. Başka bir deyişle 65 yaş yaşlılığın başlangıcı olarak kabul görme ve bireyin buna bağlı olarak genel görünümünde ve bazı fonksiyonlarında meydana gelen değişmeyi kapsayan bir süreç olarak tanımlanmaktadır. Birey Yaş aldıkça bakıma ihtiyaç doğar.

Liman Huzur ve Yaşlı Bakım Merkezi istanbulun Bakırköy ilçesi Yeşilköy mah.bulunuyor.Liman  Huzur ve Bakımevi yaşlıların kişisel ihtiyaçlarını ve refahını öncelik tutarak, yeşillikler içinde İstanbul’un nadide semtlerinden biri olan Florya’da çok özel bir mekanda bulunmaktadır. Merkezimizde 7/24 Hemşire ve Yaşlı Bakım Teknikeri hizmeti ve kadrolu Tıp Doktorları bulunmakta olup saat 09.00 - 18.00  hizmet vermektedir. Uzman Psikiyatri Doktoru, Part-Time Nöroloji,İc Hastaalıkları Doktoru bulunmaktadır.

Liman Huzur ve Yaşlı Bakım Merkezi  Yeşilköy sahilde  bulunuyor. Huzurevi, Bakım, Fizyoterapi ünitesi, Hamam, Sauna, oyun alanları olmak üzere  hizmet vermekte olan bölümler mevcuttur. 

Yakınlarınızı gönül rahatlığı ile bizlere emanet edebilirsiniz.